Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Carrot Cake met Salted Caramel vulling

Carrot Cake, maar dan net even anders. Maak jouw Carrot Cake extra bijzonder met een vulling van Salted Caramel.

6 - 8 taartpunten

Eenvoudig 40 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Carrot Cake met Salted Caramel vulling

Voor de Carrot Cake:

1 pak Dr. Oetker Verwen Carrot Cake
2 eieren
75 ml zonnebloemolie
75 g wortels (geraspt)

Voor de vulling:

1 zakje Dr. Oetker Cake & Taart Vulling Salted Caramel

Voor de topping:

1 pak MonChou (in wikkel)
50 g zachte karamels (in stukjes)

preparation

Bereiding

1

Maak de Carrot Cake volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Elektrische oven: 160 °C

Heteluchtoven 140 °C

Baktijd: 60 Minuten

2

Laat de Carrot Cake goed afkoelen en snijd 'm daarna horizontaal door met een broodmes.

3

Bestrijk de onderste helft met Dr. Oetker Cake & Taart Vulling Salted Caramel. Leg de bovenkant van de Carrot Cake hierop.

4

Maak de topping volgens de aanwijzingen op het pak. En bestrijk de buitenkant van de Carrot Cake met de topping. Strooi er de in stukjes gehakte zachte karamel over.

Voedingswaarden Voor het recept Carrot Cake met Salted Caramel vulling

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 1754kJ
419kcal
1436kJ
343kcal
Vet 27.85g 22.83g
Koolhydraten 36.24g 29.71g
Eiwit 5.84g 4.79g