Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

Brownies met cornflakes en karamel

Brownie fan opgelet, een heerlijke Brownie met een vulling van cornflakes en karamel

8 stuks

Wat bakervaring gewenst 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Brownies met cornflakes en karamel

Voor de gezouten karamel:

90 g suiker
5 g roomboter
75 ml slagroom
snufje zout

Voor de brownies:

1 pak Dr. Oetker Brownies Choco
50 g boter of margarine
100 ml water
0,05 g cornflakes

Extra nodig:

pan met dikke bodem
mixer met garden

preparation

Bereiding

1

Laat de suiker op laag vuur in een koekenpan met dikke bodem smelten.

2

Zodra de suiker gesmolten en donkerbruin gekleurd is, haal je de koekenpan van het vuur en voeg je de slagroom en boter toe. Pas op voor het spatten.

3

Blijf roeren en voeg een snufje zout toe. Als er klontjes ontstaan, kun je de pan weer op een laag vuur zetten. Haal de pan van het vuur zodra de karamel glad is. Laat afkoelen.

4

Verwarm de oven voor.

Elektrische oven: 180 °C

Heteluchtoven 160 °C

5

Maak de Brownies volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vul de vorm met de helft van het browniebeslag, strooi er wat cornflakes over, schenk de gezouten karamel erover en vul de vorm af met de rest van het browniebeslag.

6

Bak de Brownies met cornflakes en karamel in ongeveer 40 minuten smeuig.

Inclusief Midden

Baktijd: 40 minuten

Voedingswaarden Voor het recept Brownies met cornflakes en karamel

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 1210 kJ
289 kcal
1407 kJ
336 kcal
Vet 13.03 g 15.15 g
Koolhydraten 40.40 g 46.98 g
Eiwit 2.17 g 2.52 g