Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

Brownies

Brownies maak je in een handomdraai met de mix van Dr. Oetker. Knapperig van buiten, smeuïg en fudge van binnen. Precies zoals Brownies hoort te zijn.

ongeveer 6 - 8 porties

Eenvoudig 40 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Brownies

Voor de brownie:

1 pak Dr. Oetker Brownies Choco
50 g margarine
100 ml water

preparation

Bereiding

1

Voorbereiden

Zorg dat de boter op kamertemperatuur is. Plaats het rooster in het midden van de oven en verwarm de oven voor. Druk de geperforeerde randen van de bakvorm naar beneden.

Elektrische oven: 180 °C

Heteluchtoven 160 °C

Baktijd: 0 minuten

2

Brownies beslag bereiden

Mix de boter tot een romige crème. Voeg de browniemix en het water (100 ml) toe en meng alles met de mixer met garden op de laagste stand goed door elkaar. Mix nog 1 minuut op de middelste stand tot een glad beslag. Verdeel het beslag gelijkmatig over de brownievorm.

3

Brownies bakken

Plaats de brownievorm in het midden van de voorverwarmde oven. Bak de brownies in ca. 40 minuten gaar. De brownies zijn klaar wanneer de bovenkant glanzend is en de binnenkant licht vochtig. Laat de brownies goed afkoelen in de vorm voordat je deze verwijdert.

Inclusief Midden

Baktijd: ongeveer 40 minuten

Voedingswaarden Voor het recept Brownies

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 980 kJ
234 kcal
1344 kJ
321 kcal
Vet 10.39 g 14.24 g
Koolhydraten 32.49 g 44.50 g
Eiwit 2.18 g 2.98 g