Flag

Brookies Brownie & Choco

6 - 8 porties
Gemakkelijk
50
Met Dr. Oetker Brookies combineer je nu nóg makkelijker de lekkerste bakrecepten: Brownie + Cookie = Brookie. Een onweerstaanbare combinatie!
Extra informatie
Een beetje meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de brookies
1 pakDr. Oetker Brookies
100 gboter of margarine
2eieren
Extra nodig
beslagkom
mixer met gardes
steelpan

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Brookies
1

Voorbereiden

Plaats het rooster iets onder het midden van de oven en verwarm de oven voor.

2

Druk de geperforeerde randen van de bakvorm naar beneden.

Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C

Temperatuur heteluchtoven: 170 °C

3

Beslag bereiden

 Smelt in een steelpannetje 75 gram boter en giet over in een beslagkom.

4

Voeg 1 ei en de browniemix toe en mix het met de mixer op de hoogste stand in een minuut tot een glad mengsel.

5

Schep het browniebeslag in de bakvorm en verdeel het over de bodem.

6

Klop de resterende 25 gram boter met de mixer in een (schone) beslagkom zacht en romig.

7

Voeg hieraan de chocolate chip cookiemix en 1 ei toe. Meng alles met de mixer met gardes op de middelste stand door elkaar tot er een grof, samenhangend kruimeldeeg ontstaat.

8

Verdeel het kruimeldeeg gelijkmatig over het browniebeslag in de bakvorm.

9

Bakken

Plaats de bakvorm op het rooster iets onder het midden van de voorverwarmde oven. Bak in 30-35 minuten goudbruin.

Baktijd: 30 - 35 Minuten