
Kokosrepen met witte chocolade
Ingrediënten
Bereiding:
Verwarm de oven. Bekleed een bakvorm van 20 bij 24 cm met bakpapier.
Positie rooster: Midden
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
Temperatuur heteluchtoven: 160 °C
Klop in een grote kom de gesmolten boter en de suikers tot een glad mengsel. Voeg de eieren en het vanille-extract toe. Klop alles tot een gladde massa.
Voeg de bloem, het bakpoeder, het zout, de witte chocolate chips en de geraspte kokos toe. Roer alles goed door elkaar.
Giet het mengsel in de bakvorm en strijk glad.
Bak de kokos repen 30 tot 35 minuten of tot ze licht goudbruin zijn aan de zijkanten.
Laat de repen volledig afkoelen in de bakvorm.
Smelt de witte chocolade au bain-marie
Besprenkel één kant van de repen met glazuur en strooi er wat geraspte kokos over. Zet de bakvorm 5 minuten in de koelkast, zodat het glazuur kan opstijven.
Haal uit de koelkast en snijd met een scherp mes zestien vierkantjes uit. Bewaar de repen in een luchtdichte doos. Zo blijven ze tot een week goed.
Vergelijkbare recepten

Vegan Brownies Choco

Bounty Brownies

Brownies met salted caramel en lemon curd

Rendier brownies

Kokos-Choco verwen brownies

Paashaas brownie
