Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Banaanvulling voor taart

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Banaanvulling voor taart

Voor de vulling:

1 pak Dr. Oetker Kloppudding Banaan
350 ml melk
1 banaan

preparation

Bereiding

Bereidingswijze

Bereid de Dr. Oetker Kloppudding Banaan volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar gebruik 350 ml melk in plaats van 500 ml melk. Laat de Kloppudding 3 minuten opstijven in de koelkast. Verdeel de pudding  over de gehalveerde taart en leg er dunne plakjes verse banaan op. Leg de bovenkant van de taart op de vulling.

Voedingswaarden Voor het recept Banaanvulling voor taart

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 2269kJ
542kcal
431kJ
103kcal
Vet 6.36g 1.21g
Koolhydraten 105.82g 20.19g
Eiwit 13.15g 2.51g