Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Aardbeien cupcakes met vanilleroom

Smeuïge cupcakes met een lekkere toef vanilleroom en een vleugje aardbeiensaus.

12 cupcakes

Eenvoudig 40 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Aardbeien cupcakes met vanilleroom

:

Mixer met garden
Spuitzak met stermond
Cupcake bakvorm
1 pak Dr. Oetker Cakevormpjes (roze)

Voor de cupcakes:

1 pak Dr. Oetker Basismix voor CupCakes Naturel
2 eieren op kamertemperatuur
50 ml melk
50 g aardbeiensaus

Voor de topping:

1 zakje Dr. Oetker Topping Wit
1 flesje Dr. Oetker Suikerhartjes

Beslag:

preparation

Bereiding

1

Cupcakes bakken

Gebruik voor het bakken van de cupcakes Dr. Oetker Basismix voor CupCakes Naturel. Volg hiervoor de bereidingswijze op de verpakking maar gebruik in plaats van 100 ml melk, 50 ml melk en 50 ml Aardbeiensaus.

Elektrische oven: 180 °C

Heteluchtoven 160 °C

Baktijd: ongeveer 22 minuten

2

Cupcakes versieren

Spuit op de cupcakes een toef van CupCake Topping. Strooi er CupCake Suikerhartjes over.