Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Cake & Taart Vulling Salted Caramel

Cake & Taart Vulling Salted Caramel

Met onze nieuwe Cake & Taart Vulling geef je gemakkelijk een heerlijke verrassende Salted Caramel smaak aan taarten, brownies, (cup)cakejes en muffins.


Cake & Taart Vulling Salted Caramel gebruik je na het bakken.

Wil je cakejes of cupcakes vullen? Zorg er dan voor dat de cakejes nog een beetje warm zijn. Verwijder de dop door aan het labeltje te trekke, druk het spuitmondje iets in het cakeje en knijp zachtjes. Zo vul je de cakejes met een heerlijke Salted Caramel smaak...Surprise inside!

Een taart kun je het beste koud vullen. Snijd de taart na het afkoelen doormidden. Verdeel de Cake & Taart Vulling over de onderste helft van de taart en zet de bovenkant er weer boven op.

Heb je een beetje Cake & Taartvulling over? Je kunt de Salted Caramel vulling drie dagen in de koelkast bewaren.

Voedingswaarde: Cake & Taart Vulling Salted Caramel

Per 100 g bereid product
Energie 1240kJ
295kcal
Vet 6.3g
waarvan verzadigd vet 5.3g
Koolhydraten 59g
waarvan suikers 45g
Eiwit 0.6g
Zout 0.67g