Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Fruitrecepten voor heerlijk fris gebak

Vooral tijdens de zomermaanden is het een feest om fruitrecepten te maken. Met onderstaande fruitrecepten tover je het heerlijkste gebak op tafel en weet je jouw gasten te verrassen. Verse aardbeien, mango's, pruimen en ook bijvoorbeeld kruisbessen maken jouw gebak tot een ware traktatie. Probeer eens een heerlijke aardbeientaart of maak in een mum van tijd snelle zomertaartjes.…...die doen het altijd goed!

Fruit recepten

Producten voor fruitrecepten

We hebben veel producten om fruitrecepten mee te bereiden. Zoals de mix voor banketbakkersroom, ideaal als vulling voor vruchtengebak zoals de kersenroomvlaai of de druiventaart. Met citroenrasp geef je het gebak een heerlijke frisse smaak. Citroenrasp is heel eenvoudig te gebruiken. Je voegt gewoon een paar theelepeltjes toe aan het deeg.

Met Dr. Oetker Taartina maak je een heldere taartgelei die de fruitrecepten mooier maakt, het geeft een mooie glans aan de vruchten en is makkelijk te snijden. Taartina is gemakkelijk te maken door toevoeging van water of vruchtensap. Mooi om te gebruiken op de kersentaart met kaneelroom en wijngelei.

Weetjes over fruit

Sie möchten Freunde und Familie zu einem bestimmten Anlass mit einem ganz besonderen Obstkuchen überraschen? Dr. Oetker empfiehlt Ihnen den „Fruchtigen Zebra-Käsekuchen“, um Ihre Lieben zu begeistern. Ein gestreifter Käsekuchen und der Belag aus fruchtigen Himbeeren und Brombeeren machen diesen Obstkuchen zu einem besonders raffinierten Geschmackserlebnis auf dem Kaffeetisch. Stöbern Sie durch die Rezepte für Obstkuchen von Dr. Oetker und entdecken Sie schnelle Obstkuchen, wenn Sie es mal eilig haben oder Obstkuchen, die ein wenig mehr Zeitaufwand benötigen. Dr. Oetker wünscht Ihnen viel Freude bei der Zubereitung der Obstböden und Obstkuchen-Rezepte.