Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

Fruitrecepten voor heerlijk fris gebak

Vooral tijdens de zomermaanden is het een feest om fruitrecepten te maken. Met onderstaande fruitrecepten tover je het heerlijkste gebak op tafel en weet je jouw gasten te verrassen. Verse aardbeien, mango's, pruimen en ook bijvoorbeeld kruisbessen maken jouw gebak tot een ware traktatie. Probeer eens een heerlijke aardbeientaart of maak in een mum van tijd snelle zomertaartjes.…...die doen het altijd goed!

Chocolade recepten

Producten voor fruitrecepten

We hebben veel producten om fruitrecepten mee te bereiden. Zoals de mix voor banketbakkersroom, ideaal als vulling voor vruchtengebak zoals de kersenroomvlaai of de druiventaart. Met citroenrasp geef je het gebak een heerlijke frisse smaak. Citroenrasp is heel eenvoudig te gebruiken. Je voegt gewoon een paar theelepeltjes toe aan het deeg.

Met Dr. Oetker Taartina maak je een heldere taartgelei die de fruitrecepten mooier maakt, het geeft een mooie glans aan de vruchten en is makkelijk te snijden. Taartina is gemakkelijk te maken door toevoeging van water of vruchtensap. Mooi om te gebruiken op de kersentaart met kaneelroom en wijngelei.

Weetjes over fruit

Sie möchten Freunde und Familie zu einem bestimmten Anlass mit einem ganz besonderen Obstkuchen überraschen? Dr. Oetker empfiehlt Ihnen den „Fruchtigen Zebra-Käsekuchen“, um Ihre Lieben zu begeistern. Ein gestreifter Käsekuchen und der Belag aus fruchtigen Himbeeren und Brombeeren machen diesen Obstkuchen zu einem besonders raffinierten Geschmackserlebnis auf dem Kaffeetisch. Stöbern Sie durch die Rezepte für Obstkuchen von Dr. Oetker und entdecken Sie schnelle Obstkuchen, wenn Sie es mal eilig haben oder Obstkuchen, die ein wenig mehr Zeitaufwand benötigen. Dr. Oetker wünscht Ihnen viel Freude bei der Zubereitung der Obstböden und Obstkuchen-Rezepte.