Flag
Paastaart
Recepten
Gelegenheden
Taartrecepten voor Pasen

Pak met Pasen eens lekker uit en maak een prachtige taart. Een lekkere paastaart waar iedereen van kan genieten en waar je trots op kunt zijn. Met een kwarktaart als basis, is het wel heel eenvoudig. Kies voor onze schattige kwarktaartnestjes zodat iedereen een eigen taartje heeft of maak een mooie drip cake. Vrolijk Pasen!

Paastaart decoreren

Door een taart te decoreren maak je ‘m extra bijzonder. Met wat eenvoudige decoraties creëer je al een wauw-effect. Een goed voorbeeld hiervan is onze MonChoutaart met chocolade-eieren. Super makkelijk om te maken en met groots effect. Ga je voor een wat moeilijkere taart? Maak dan onze Pasen verrassingstaart. Een echt spektakelstuk voor op de paastafel!

HOW TO VIDEO

MonChoutaart met chocolade-eieren

Zo mooi, en zo eenvoudig om te maken! Een MonChoutaart met chocolade-eieren. Bekijk het filmpje en binnen een paar minuten ben je klaar om te bakken! Ga voor het gehele recept naar bakken.nl.

Klik hier voor het recept!

HOW TO VIDEO

Verrassingstaart Pasen

Een blikvanger bij de Paasbrunch, deze heerlijke verrassingstaart! Dankzij deze video weet je zeker dat jij 'm ook kunt bakken. Kijk voor het recept op bakken.nl!

Klik hier voor het recept

De leukste recepten voor Pasen

Wat staat er nou leuker op de Paastafel dan schattige baksels? Geef met vers fruit een vrolijke twist aan kwarktaart en maak onze Kwarktaart citroen met abrikoos of heerlijke kleine MonChoutaartjes. Ook erg leuk om de paastafel op te vrolijken zijn onze Paashaas kwarktaartjes en de muffinkuikens. Bijna te leuk om op te eten!

HOW TO VIDEO

Duo Kwarktaart met chocoglazuur en seizoensfruit

Een feestje te vieren? Maak deze mooie en vooral erg lekkere duo kwarktaart. Bekijk het filmpje en ga ook aan de slag!

HOW TO VIDEO

Paashaastaart

Maak met biscuittaart een vrolijke paashaastaart! Steek de chocolade oren bovenin de taart, teken oogjes van choco decoratiestriften en maak hem helemaal af met roze toefjes van romige botercrème! 

Voor het recept, klik hier!

Steel de show!

Pasen is de gelegenheid om net wat meer uit te pakken. Steel de show met de American Pancake Paashaas of waag je aan het maken van Lime cheesecake met Meringue. beter dan dit wordt een Paasbrunch niet als je het ons vraagt.

KRIJG JIJ 'M AL?

De ‘lekkerste’ nieuwsbrief

Meld je aan en krijg inspirerende recepten in je mailbox en natuurlijk het laatste nieuws rondom bakken.

KRIJG JIJ 'M AL?

De ‘lekkerste’ nieuwsbrief

Meld je aan en krijg inspirerende recepten in je mailbox en natuurlijk het laatste nieuws rondom bakken.

Meld je aan
Meld je aan