Plaats het rooster iets onder het midden van de oven en verwarm de oven voor.
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 170 °C
Temperatuur heteluchtoven: 170 °C
Bekleed de bakvorm met bakpapier en vet de rand in met een bakspray.
Doe de biscuitmix, de eieren en het water in een beslagkom. Meng het geheel met een mixer op de laagste stand door elkaar. Klop het geheel daarna op de hoogste stand in 5 minuten tot een luchtig beslag.
Bak de biscuittaart in 30 tot 40 minuten iets onder het midden van de voorverwarmde oven gaar en goudbruin. Laat de biscuittaart op een rooster afkoelen.
Baktijd: 30 - 40 Minuten
Verwijder na 10 minuten de bakvorm en laat de taart op een rooster om verder af te koelen.
Rasp de schil van de limoen. Klop ondertussen de zachte boter op de laagste stand met de mixer met garden in 1 minuut glad, smeuïg en zonder klontjes.
Voeg de melk en de mix voor botercreme aan de boter toe. Roer met de mixer op de laagste stand het geheel in ongeveer ½ minuut tot een iets dikkere massa. Ga met een lepel over de bodem van de kom zodat alle boter goed in de massa wordt opgenomen.
Voeg de limoenrasp toe en klop in ongeveer 1 minuut op de middelste stand tot een luchtige botercrème.
Snijd de afgekoelde taart met een broodmes twee keer door. Leg de onderste taartlaag op een bord en bestrijk deze met een laagje limoencrème en leg de helft van de frambozen erop. Leg de volgende taartlaag er bovenop en herhaal met een laagje limoencrème en de overige frambozen. Leg tot slot de bovenste taart laag er op en verdeel de laatste limoencrème erover.
Versier de taart met (stukjes) aardbei, blauwe bessen en eetbare bloemen.
Vergelijkbare recepten
Taart
Taart
Taart