
MonChoutaart met taai taai
Bekleed de bodem van de springvorm Ø18 cm met bakpapier. Zorg dat de 2 wikkels van 100g MonChou en het water op kamertemperatuur kunnen komen.
Smelt de boter in een pannetje, neem de pan van het vuur en roer de inhoud van het zakje bodemmix (voor kandijkoekjesbodem) door de gesmolten boter.
Bedek de bodem van de springvorm met het kandijkoekjesmengsel en druk de taai taai poppen erin. Druk de koekbodem voorzichtig aan met een lepel. Laat tenminste 10 minuten opstijven in de koelkast.
Klop in een kom de MonChou met een mixer met garden op de hoogste stand in 1 minuut glad.
Voeg vervolgens het water en de taartmix toe en mix op de middelste stand tot een gladde massa. Voeg de slagroom toe en klop met de mixer nogmaals 1,5 minuut.
Giet het MonChou-mengsel over de koekjes bodem en laat tenminste 2 uur opstijven in de koelkast.
Opstijftijd: 120 Minuten
Garneer de bovenkant van de taart met de (chocolade)pepernoten, schuimpjes, marsepein, tumtum, witte chocolade sticks en kikkers & muizen.
Vergelijkbare recepten

Banoffee kwarktaart

Naked Cake met eetbare bloemen

Biscuittaart met slagroom en fruit

Roomtaart met vers fruit

MonChoutaart met kandijkoekjesbodem

MonChou Ski taart

MonChoutaart met vanille en sinaasappel
