Smelt de boter in een pannetje. Haal het pannetje van de kookplaat en roer de inhoud van het zakje kruimelbodemmix door de gesmolten boter. Verdeel de kruimelbodemmix gelijkmatig over de toetjesglazen en druk stevig aan met de bolle kant van een lepel.
Doe het water, de kwark en slagroom in een kom en meng dit met een mixer met gardes op de laagste stand door elkaar. Gebruik voor de beste resultaat de kwark en de slagroom direct uit de koelkast.
Voeg de taartmix toe en meng het mengsel met de mixer op de laagste stand in 1 minuut tot een glad mengsel. Klop het daarna op de hoogste stand in 2,5 minuut tot een luchtige massa.
Verdeel over de bodems een laagje kwarktaartvulling. Maar daarna een laagje van de stukjes mango, witte chocolade en lange vingers gevolgd door een laagjes kwarktaartvulling. Herhaal deze stappen tot de glazen mooi gevuld zijn.
Decoreer de glazen met stukjes mango, witte chocolade en lange vingers.
Vergelijkbare recepten
Kwarktaart
Kwarktaart
Kwarktaart