Bereid de muesli-kruimelbodem volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de cranberrycompote los met een handgarde en verdeel 100 gram van de cranberrycompote over de muesli-kruimelbodem. Bedek de cranberrycompote met de plakken cake.
Doe de volle bosvruchtenyoghurt en de taartmix in een kom en klop dit met de mixer met garden op de hoogste stand in 3 min. tot een glad mengsel. Verdeel het taartmengsel over de plakken cake. Laat de yoghurt taart circa 2,5 uur in de koelkast opstijven.
Meng ruim een half zakje Dr. Oetker Taartina met 4 eetlepels water. Breng de rest van de cranberrycompote in een steelpannetje aan de kook. Haal het pannetje van het vuur. Giet het Taartina-mengsel erbij en breng het opnieuw aan de kook.
Verdeel de iets afgekoelde cranberrycompote over het middelste deel van de taart. Houdt daarbij ca. 3 cm van de rand vrij. Plaats de taart 15 minuten in de koelkast voordat de taart wordt geserveerd. Decoreer de rand met slagroom.
Vergelijkbare recepten
Kwarktaart
Kwarktaart