Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Zoete verleiding (trifle)

Fris, romige trifle met bitterkoekjes, roompudding, aardbeiensaus, aardbeien en een lekkere toef slagroom.

4 stuks

Wat bakervaring gewenst 40 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Zoete verleiding (trifle)

Voor de trifle:

1 pak Dr. Oetker Kookpudding Room
8 bitterkoekjes
4 el Amaretto
250 ml slagroom
400 ml melk
100 g aardbeiensaus
aardbeien (klein bakje)
Dr. Oetker Suikerhartjes
1 el suiker

Bereiding

Bereiding

1

Zo maak je de zoete verleiding trifle:

Verdeel de bitterkoekjes over 4 glazen of schaaltjes. Besprenkel ze met Amaretto.

2

Bereid de Kookpudding volgens de bereidingswijze op de verpakking, vervang daarbij de melk door 400 ml melk en 125 ml slagroom.

3

Laat de pudding iets afkoelen en roer deze af en toe even door, het moet dik vloeibaar zijn. Verdeel de warme pudding over de schaaltjes. Spuit op de pudding een laagje aardbeiensaus. Laat de trifle 15 minuten buiten de koelkast afkoelen. Zet de trifle daarna minstens 2 uur in de koelkast.

4

Maak de aardbeien schoon, snijd ze in vieren en verdeel ze over de glazen. Klop de resterende (125 ml) slagroom met 1 el suiker luchtig. Garneer de trifle vlak voor het serveren met slagroom en Dr. Oetker Suikerhartjes.

Voedingswaarden Voor het recept Zoete verleiding (trifle)

Per portie/stuk Per 100 g / ml
Energie 65535kJ
25737kcal
662kJ
158kcal
Vet 999.99g 15g
Koolhydraten 652g 4g
Eiwit 465g 2.9g