Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

Vogelnestjes cupcakes

Maak deze schattige vogelnestjes met Dr. Oetker Cupcakevormpjes voor op de paastafel.

12 stuks

Eenvoudig 15 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Vogelnestjes cupcakes

Voor de vogelnestjes:

Muffin of scones bakplaat
1 doosje Dr. Oetker Cupcake Vormpjes
300 g melk chocolade
150 g tarwe biscuits (crushed)
115 g chocolade paaseitjes

preparation

Bereiding

1

Bekleed een cupcakebakvorm met de cupcakevormpjes. 

2

Breek de chocolade in stukken en doe deze in een magnetronbestendige kom. Plaats de chocolade in de magnetron en verwarm 1 minuut en roer het even door. Verleng de magnetrontijd steeds weer met 10 seconden en roer tussen elke 10 seconden tot de chocolade volledig is gesmolten.

3

Doe de biscuitjes in een zakje en verkruimel het met een deegroller. Doe de verkruimelde biscuitjes in de gesmolten chocolade en roer tot alles is bedekt met chocolade.

4

Verdeel het mengsel gelijkmatig over de cupcakevormpjes. Druk met het handvat van een houten pollepel of deegroller in het midden van elke cupcake om een ​​nestvorm te creëren waarin de eieren kunnen zitten.

5

Leg de 3 chocolade-eieren in elk nest. Plaats de cupcake nesten 1 uur in de koelkast zodat ze kunnen uitharden. Eenmaal ingesteld ben je klaar om te genieten van je chocolade paasnesten!

Voedingswaarden Voor het recept Vogelnestjes cupcakes

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 1034 kJ
247 kcal
2198 kJ
525 kcal
Vet 11.67 g 24.82 g
Koolhydraten 27.16 g 57.80 g
Eiwit 1.37 g 2.91 g