Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Salted Caramel Popcorn taart

Voor liefhebbers van karamel en popcorn: een biscuittaart gevuld met Salted Caramel en een topping van karamel popcorn

12 taartpunten

Eenvoudig 60 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Salted Caramel Popcorn taart

Voor de taart:

1 pak Dr. Oetker Biscuittaart
5 eieren
50 ml water
3 zakjes Dr. Oetker Cake & Taart Vulling Salted Caramel

Overige voor de topping:

zoute popcorn (karamelsmaak, handje)

Extra nodig:

springvorm (18-20 cm)
mixer met garden
bakpapier

preparation

Bereiding

1

Biscuitbodem bereiden

Bekleed de bodem van springvorm met bakpapier en sluit de vorm. Verhoog voor deze kleinere hogere taart de bakvorm met een strook bakpapier aan de binnenkant van de vorm. Maak volgens de bereidingswijze op de verpakking het biscuitbeslag.

2

Vul de springvorm met het beslag. Hoe kleiner de springvorm hoe langer de taart nodig heeft om gaar te worden. Je kunt checken of de taart gaar is door met een satestokje te prikken in het midden van de taart. Als deze er schoon uit komt is taart gaar. Laat anders de taart nog 5 á 10 minuten verder bakken.

Elektrische oven: 160 °C

Heteluchtoven 150 °C

Inclusief Midden

Baktijd: 35 - 40 minuten

3

Taart vullen en decoreren

Laat de taart afkoelen op een rooster. Als de taart afgekoeld is kun je de taart in 3 lagen snijden. Snij hiervoor de taart op 1/3 en op 2/3 door.

4

Verdeel over de twee binnenste lagen een zakje de Dr. Oetker Cake&Taart Salted Caramel. Gebruik voor elke laag net niet het hele zakje . Verdeel daarna het 3e zakje en de restjes over de buitenkant van de taart. Decoreer de taart met de karamel popcorn.

Voedingswaarden Voor het recept Salted Caramel Popcorn taart

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 900kJ
215kcal
1013kJ
242kcal
Vet 0g 0g
Koolhydraten 0g 0g
Eiwit 0g 0g