Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Puddingbroodjes met frambozenglazuur

Eenvoudig om te maken puddingbroodjes met banketbakkersroomvulling en frambozenglazuur.

10 stuks

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Puddingbroodjes met frambozenglazuur

Bakgerei:

spuitzak
spuitmondje (ster)

Voor de puddingbroodjes:

10 kleine witte bolletjes (Haagse bolletjes)
1 zakje Dr. Oetker Mix voor Banketbakkersroom
400 ml volle melk
1 zakje Dr. Oetker Roze glazuur
1 flesje Dr. Oetker Disco

preparation

Bereiding

1

Zo maak je puddingbroodjes

Knip met de schaar een klein stukje in aan zijkant van elk bolletje. Bereid de Banketbakkersoom volgens de aanwijzingen op het zakje, maar vervang het water door volle melk.

2

Schep de room meteen in de spuitzak. Steek het mondje in de inkeping en spuit voorzichtig het puddingbroodje vol met banketbakkersroom.Pas op, dat ze niet openbarsten. De hoeveelheid room is precies genoeg voor 10 puddingbroodjes.

3

Verwarm het glazuur volgens de aanwijzingen op het zakje. Maak het taartglazuur zacht volgens de aanwijzingen op de verpakking. Zet een kommetje in een bak met heet water en schenk het glazuur hierin.

4

Strooi in een tweede kommetje Disco. Dip de broodjes in het glazuur en laat het wat afdruipen. Dip de puddingbroodjes daarna in Disco.

Voedingswaarden Voor het recept Puddingbroodjes met frambozenglazuur

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 628kJ
150kcal
846kJ
202kcal
Vet 0g 0g
Koolhydraten 0g 0g
Eiwit 0g 0g