Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Mug Cake Kruidcake met Lemon Curd

Fruitige Lemon Curd is verfrissende lekker bij de kruidige smaak van deze Mug Cake. Zo uit de magnetron!

1 portie

Eenvoudig 5 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Mug Cake Kruidcake met Lemon Curd

Voor de mugcake:

1 zakje Dr. Oetker Mug Cake Kruidcake
50 ml melk
1 el Lemon curd

Extra nodig:

mok

preparation

Bereiding

1

Doe het beslag voor mugcake in een leuke mok. Voeg 50 ml melk toe en roer met een vork tot een glad Mug Cake beslag. Voeg de Lemon Curd toe en roer nogmaal goed door.

2

Mugcake maken

Plaats de mok in de magnetron. Bepaal zelf je instellingen voor een meer of minder smeuïge Mug Cake Kruidcake. Kies je voor een smeuïge cake, zet 'm wat korter in de magnetron. Wil je 'm liever wat droger, zet de mug cake ietsjes langer in de magnetron. Richtlijnen: 600W: 70 seconden 700 W: 60 seconden 800 W: 50 seconden.

3

Laat de Mug Cake Kruidcake met Lemon Curd 2 minuten afkoelen en eet 'm direct uit de mok.

Voedingswaarden Voor het recept Mug Cake Kruidcake met Lemon Curd

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 850kJ
203kcal
628kJ
150kcal
Vet 5.72g 4.24g
Koolhydraten 44.25g 32.78g
Eiwit 6.03g 4.46g