Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Gevulde boterkoek met notenspijs

Door de notenspijs krijgt deze boterkoek net dat beetje extra's. Knapperig, zacht en gewoon ontzettend lekker.

16 taartpunten

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Gevulde boterkoek met notenspijs

Voor de gevulde boterkoek:

1 pak Mix voor Boterkoek (Koopmans)
200 g roomboter (zachte)
2 eieren
1 pak Dr. Oetker Amandelspijs
50 g ongezouten notenmix (hazelnoten, amandelen, walnoten) fijngehakt

Bakgerei:

mixer met garden
2 beslagkommen
springvorm 24 cm

Bereiding

Bereiding

1

Bereidingswijze:

Volg voor het deeg de bereidingswijze op het pak Mix voor Boterkoek.

Elektrische oven: 200°C

Heteluchtoven: 180°C

Baktijd: ongeveer 25 Min.

2

Meng in een andere kom de amandelspijs en het tweede ei met behulp van een mixer. Mix het tot een smeuïge massa ontstaat. Voeg de noten toe.

3

Doe de helft van het deeg in de vorm. Spoel een lepel om met heet water en druk met de bolle kant het deeg gelijkmatig uit.

4

Verdeel de notenspijs op dezelfde wijze over het deeg. Verdeel de rest van het deeg op dezelfde wijze over de spijs en druk het langs de rand goed aan. Volg verder de bereidingswijze op het pak boterkoekmix, maar maak geen inkervingen in ruitpatroon, maar maak 16 puntjes.

Voedingswaarden Voor het recept Gevulde boterkoek met notenspijs

Per portie/stuk Per 100 g / ml
Energie 1400kJ
337kcal
2125kJ
511kcal
Vet 20g 30g
Koolhydraten 26g 39g
Eiwit 4.4g 6.6g