Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.
Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

Chocolade-Yoghurttaart

Romige yoghurttaart met knapperige chocoladebodem.

12 taartpunten

Wat bakervaring gewenst 40 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Chocolade-Yoghurttaart

Bakgerei:

1 flesje Dr. Oetker Bakspray
springvorm (24 cm)
steelpan
mixer met garden

Voor de taart:

1 pak Dr. Oetker Yoghurt taart
60 g margarine
1 zakje Dr. Oetker Glazuur Choco
1 liter Griekse of Turkse yoghurt (10% vet)
Chocoladesaus

preparation

Bereiding

1

De chocolade kruimelbodem

Bekleed de springvorm met het bakpapier. Smelt de boter in een steelpan. Smelt de Chocoglazuur volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schenk het Chocoglazuur bij de boter in de steelpan. Voeg de bodemmix toe en roer het glad. Schep dit in de springvorm. Verdeel het mengsel met de bolle kant van een lepel gelijkmatig over de bodem van de springvorm. Laat de bodem in de koelkast afkoelen en opstijven.

2

Chocolade-yoghurt taartmengsel

Bereid de taartmix volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar gebruik Griekse of Turkse yoghurt in plaats van volle yoghurt.

3

De krullen

Verdeel het yoghurtmengsel over de chocoladebodem in de springvorm en strijk de bovenkant glad. Druppel de chocoladesaus erover en trek er met een mes krullen door. Laat de taart circa 3 uur in de koelkast opstijven.

Opstijftijd: 180 minuten

Voedingswaarden Voor het recept Chocolade-Yoghurttaart

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 1130 kJ
270 kcal
816 kJ
195 kcal
Vet 19.29 g 13.98 g
Koolhydraten 18.44 g 13.36 g
Eiwit 5.24 g 3.79 g