Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Choco-Fruit sateetjes

Een leuke kindertraktatie. Brownies met fruit. Gezond gecombineerd met verwennen:

20 stuks

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Choco-Fruit sateetjes

Voor de sateetjes:

1 pak Dr. Oetker Sachertorte
150 g margarine
3 eieren
6 plakjes ananas (verse)
2 mango's (verse)
2 bananen
citroensap

Mixer met garden

Sateprikkers

Rechthoekige bakvorm (ca. 18 bij 29 cm)

1 flesje Dr. Oetker Bakspray

Bereiding

Bereiding

1

Vet de bakvorm in. Bereid en bak de Sachertorte volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar gebruik de rechthoekige vorm.

Elektrische oven: 180°C

Heteluchtoven: 160°C

Baktijd: 60 - 70 Min.

2

Laat de taart volledig afkoelen. Vul of garneer de taart niet. Zet een (barbecue)rooster klaar.

3

Snijd de Sachtertorte in zoveel mogelijk blokken van ca. 3 cm. Snijd de ananas in plakken van 3 cm. Steek uit het midden de kern weg en schil de ringen. Snijd de ringen elk in 8 stukken. Snijd de mango langs de pit af. Snijd de 'helften' in stukken van 3 cm en schil deze. Pel de bananen, snijd ze in stukken van 3 cm en schep ze om met wat citroensap. Steek afwisselend 3 stukjes fruit en 2 blokjes chocoladecake aan de satéstokjes.

Voedingswaarden Voor het recept Choco-Fruit sateetjes

Per portie/stuk Per 100 g / ml
Energie 853kJ
204kcal
741kJ
177kcal
Vet 11g 9.6g
Koolhydraten 23g 20g
Eiwit 2.5g 2.2g