Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

Cheesecake & Brownie met framboos

Frambozengebakjes met een choco brownie en cheesecake bodem. Heerlijk met een toef frambozenslagroom.

16 porties

Wat bakervaring gewenst 40 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Cheesecake & Brownie met framboos

Bakgerei:

mixer met garden
spuitzak
spuitmondje (grof spuitend zoals 1b of 1m van Wilton)

voor de brownie:

1 pak Dr. Oetker Brownies Choco
50 g margarine
100 ml water

voor de cheesecake:

1 pak Dr. Oetker Verwen Cheesecake (met Frambozensaus)
kuipje MonChou Zacht & Luchtig
75 g frambozen
125 g Crème fraîche
25 g margarine
2 eieren

voor de topping:

200 ml slagroom
75 g frambozen (voor garnering)
15 g suiker
1 zakje Dr. Oetker Klop-Fix

preparation

Bereiding

1

Browniebeslag maken

Verwarm de oven voor. Maak browniebeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking en doe een laag van ongeveer 1 cm in de bakvorm(en). (Doordat je ook een bakvorm uit de Cheesecake verpakking hebt, kun je met deze hoeveelheid twee bakvormen vullen.)

Elektrische oven: ongeveer 160 °C

Heteluchtoven ongeveer 140 °C

Inclusief Midden

Baktijd: ongeveer 60 minuten

2

Cheesecakebeslag maken

Maak het cheesecakebeslag zoals aangegeven op de verpakking en voeg aan het eind een half bakje geprakte frambozen toe. Meng nog even goed door en vul de bakvorm(e) tot 1 cm onder de rand. Bak de brownie-cheesecake(s) in de oven.

3

Brownie-cheesecake bakken

Controleer na een uur of de brownie-cheesecake gaar is met een (saté)prikker. Afhankelijk van je oven moet deze misschien nog 10 min doorbakken. Zorg dat de bovenkant niet te donker wordt.Laat de brownie-cheesecake goed afkoelen.

4

Frambozenslagroom maken

Klop de slagroom samen met de Klop-Fix, de suiker en de frambozensaus stevig.

5

Brownie-cheesecake met frambozenslagroom garneren

Doe de slagroom in een spuitzak met een grove spuitend zoals 1b of 1m van Wilton. Snij de brownie-cheesecake in vierkante blokken en spuit op elk blok een toef van de frambozenslagroom. Garneer de gebakjes met de overgebleven frambozen.

Voedingswaarden Voor het recept Cheesecake & Brownie met framboos

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 1285 kJ
307 kcal
1310 kJ
313 kcal
Vet 19.59 g 19.99 g
Koolhydraten 27.74 g 28.31 g
Eiwit 4.58 g 4.67 g