Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Cheesecake & Brownie met framboos

Frambozengebakjes met een choco brownie en cheesecake bodem. Heerlijk met een toef frambozenslagroom.

16 porties

Wat bakervaring gewenst 40 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Cheesecake & Brownie met framboos

Bakgerei:

mixer met garden
spuitzak
spuitmondje (grof spuitend zoals 1b of 1m van Wilton)

voor de brownie:

1 pak Dr. Oetker Brownies Choco
50 g margarine
100 ml water

voor de cheesecake:

1 pak Dr. Oetker Verwen Cheesecake (met Frambozensaus)
kuipje MonChou Zacht & Luchtig
75 g frambozen
125 g Crème fraîche
25 g margarine
2 eieren

voor de topping:

200 ml slagroom
75 g frambozen (voor garnering)
15 g suiker
1 zakje Dr. Oetker Klop-Fix

preparation

Bereiding

1

Browniebeslag maken

Verwarm de oven voor. Maak browniebeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking en doe een laag van ongeveer 1 cm in de bakvorm(en). (Doordat je ook een bakvorm uit de Cheesecake verpakking hebt, kun je met deze hoeveelheid twee bakvormen vullen.)

Elektrische oven: ongeveer 160 °C

Heteluchtoven ongeveer 140 °C

Inclusief Midden

Baktijd: ongeveer 60 minuten

2

Cheesecakebeslag maken

Maak het cheesecakebeslag zoals aangegeven op de verpakking en voeg aan het eind een half bakje geprakte frambozen toe. Meng nog even goed door en vul de bakvorm(e) tot 1 cm onder de rand. Bak de brownie-cheesecake(s) in de oven.

3

Brownie-cheesecake bakken

Controleer na een uur of de brownie-cheesecake gaar is met een (saté)prikker. Afhankelijk van je oven moet deze misschien nog 10 min doorbakken. Zorg dat de bovenkant niet te donker wordt.Laat de brownie-cheesecake goed afkoelen.

4

Frambozenslagroom maken

Klop de slagroom samen met de Klop-Fix, de suiker en de frambozensaus stevig.

5

Brownie-cheesecake met frambozenslagroom garneren

Doe de slagroom in een spuitzak met een grove spuitend zoals 1b of 1m van Wilton. Snij de brownie-cheesecake in vierkante blokken en spuit op elk blok een toef van de frambozenslagroom. Garneer de gebakjes met de overgebleven frambozen.

Voedingswaarden Voor het recept Cheesecake & Brownie met framboos

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 1285kJ
307kcal
1310kJ
313kcal
Vet 19.59g 19.99g
Koolhydraten 27.74g 28.31g
Eiwit 4.58g 4.67g