Cheesecake & Brownie met framboos

Frambozengebakjes met een choco brownie en cheesecake bodem. Heerlijk met een toef frambozenslagroom.

16 porties

Wat bakervaring gewenst 40 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Cheesecake & Brownie met framboos

Bakgerei:

mixer met garden
spuitzak
spuitmondje (grof spuitend zoals 1b of 1m van Wilton)

voor de brownie:

1 pak Dr. Oetker Brownies Choco
50 g margarine
100 ml water

voor de cheesecake:

1 pak Dr. Oetker Verwen Cheesecake (met Frambozensaus)
kuipje MonChou Zacht & Luchtig
75 g frambozen
125 g Crème fraîche
25 g margarine
2 eieren

voor de topping:

200 ml slagroom
75 g frambozen (voor garnering)
15 g suiker
1 zakje Dr. Oetker Klop-Fix

preparation

Bereiding

1

Browniebeslag maken

Verwarm de oven voor. Maak browniebeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking en doe een laag van ongeveer 1 cm in de bakvorm(en). (Doordat je ook een bakvorm uit de Cheesecake verpakking hebt, kun je met deze hoeveelheid twee bakvormen vullen.)

Elektrische oven: ongeveer 160 °C

Heteluchtoven ongeveer 140 °C

Inclusief Midden

Baktijd: ongeveer 60 Minuten

2

Cheesecakebeslag maken

Maak het cheesecakebeslag zoals aangegeven op de verpakking en voeg aan het eind een half bakje geprakte frambozen toe. Meng nog even goed door en vul de bakvorm(e) tot 1 cm onder de rand. Bak de brownie-cheesecake(s) in de oven.

3

Brownie-cheesecake bakken

Controleer na een uur of de brownie-cheesecake gaar is met een (saté)prikker. Afhankelijk van je oven moet deze misschien nog 10 min doorbakken. Zorg dat de bovenkant niet te donker wordt.Laat de brownie-cheesecake goed afkoelen.

4

Frambozenslagroom maken

Klop de slagroom samen met de Klop-Fix, de suiker en de frambozensaus stevig.

5

Brownie-cheesecake met frambozenslagroom garneren

Doe de slagroom in een spuitzak met een grove spuitend zoals 1b of 1m van Wilton. Snij de brownie-cheesecake in vierkante blokken en spuit op elk blok een toef van de frambozenslagroom. Garneer de gebakjes met de overgebleven frambozen.

Voedingswaarden Voor het recept Cheesecake & Brownie met framboos

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 1285 kJ
307 kcal
1310 kJ
313 kcal
Vet 19.59 g 19.99 g
Koolhydraten 27.74 g 28.31 g
Eiwit 4.58 g 4.67 g
Cookies- en analytische instellingen

We zouden het fijn vinden als je ermee instemt dat wij en onze partners cookies en vergelijkbare technologieën mogen gebruiken om te begrijpen hoe je onze website gebruikt. Hierdoor kunnen wij je gebruikersgedrag beter begrijpen en onze website hierop afstemmen. Verder willen wij en onze partners deze gegevens gebruiken voor gepersonaliseerde content of aanbiedingen op hun platforms. Als je hiermee akkoord gaat, klik je op "Akkoord". Raadpleeg ons privacybeleid voor gedetailleerde informatie. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen en je toestemming intrekken.

Noodzakelijke Cookies

We hebben deze cookies en vergelijkbare technologieën nodig om de basisfuncties van onze website mogelijk te maken. Dit omvat bijvoorbeeld het opslaan van deze instellingen. Omdat deze cookies noodzakelijk zijn kunnen ze niet uitgeschakeld worden.

Altijd actief
Analytics en personalisatie

Daarnaast willen we graag meer weten over hoe je onze website gebruikt om deze voor jou en andere gebruikers te optimaliseren. Hiervoor gebruiken we cookies en vergelijkbare technologieën die het gebruikersgedrag in kaart brengen en zo helpen om ons aanbod voor jou te verbeteren.

Ja

no

(Re-) Marketing / gegevensuitwisseling met derden

Om ervoor te zorgen dat we onze marketingcampagnes kunnen afstemmen op jouw behoeften, verzamelen we hoe je op onze website komt en hoe je omgaat met onze advertenties. Dit helpt ons om niet alleen onze advertenties, maar ook onze inhoud nog beter voor jou te maken. Onze marketingpartners gebruiken deze informatie ook voor hun eigen doeleinden, bijv. om je account of profiel op hun platform te personaliseren.

Ja

no