Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

Brownie met banaan

Feestelijke Brownie met bananenslagroom en gekleurde disco.

ongeveer 8 porties

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Brownie met banaan

Bakgerei:

1 mixer met garden
taartzaag (of groot plat mes)

voor de brownie:

1 pak Dr. Oetker Brownies Choco
50 g margarine
100 ml water

voor decoratie en vulling:

250 ml slagroom
1 zakje Dr. Oetker Klop-Fix
1 zakje Dr. Oetker Vanillesuiker
1 - 2 bananen (klein)
1 flesje Dr. Oetker Disco

preparation

Bereiding

1

Verwarm de oven voor. Maak het beslag en bak de Brownies volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat goed afkoelen.

Elektrische oven: 180 °C

Heteluchtoven 160 °C

Inclusief Midden

Baktijd: 40 minuten

2

Snijd de brownie in 2 lagen. Dat kan heel makkelijk met een taartzaag, maar een groot plat mes kan ook. Snijd de brownie daarna in (8) kleine vierkante blokken.

3

Klop de slagroom met de vanillesuiker en de klop-fix helemaal stijf.

4

Prak de bananen met een vork tot moes. Voeg de bananenmoes toe aan de slagroom.

5

Haal van ieder blokje brownie de lagen voorzichtig uit elkaar en schep een flinke laag bananenslagroom op de onderste laag. Duw daarna de bovenste helft er weer rustig op. Strooi, voor het feestelijke effect, discokorrels op de bananenslagroom waar deze tussen de brownie uitkomt.

Voedingswaarden Voor het recept Brownie met banaan

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 1520 kJ
363 kcal
1223 kJ
292 kcal
Vet 20.39 g 16.44 g
Koolhydraten 42.77 g 34.49 g
Eiwit 2.75 g 2.22 g