Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.
Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

Bosbessen-Yoghurttaart

Bosbessen Yoghurttaart: een bijzondere combinatie van cake en frisse yoghurt.

ongeveer 10 - 12 taartpunten

Wat bakervaring gewenst 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Bosbessen-Yoghurttaart

Voor de taart:

1 pak Dr. Oetker Yoghurt taart
60 g margarine
1 liter volle yoghurt bosvruchtensmaak
175 g bosbessencompote of bosbessenjam
6 dunne plakken cake

Extra nodig:

springvorm 24
garde
mixer met garden
lepel

preparation

Bereiding

1

Kruimelbodem met bosbessencompote

Bekleed de springvorm met het bakpapier. Laat de 60 g boter/margarine smelten in een pannetje. Neem het pannetje van het vuur en roer de mix voor kruimelbodem met een lepel door de gesmolten boter. Verdeel de kruimelmassa over de springvorm en druk het met de bolle kant van een lepel stevig aan. Zet de vorm 10 minuten in de koelkast. Roer de bosbessencompote los met een garde en verdeel de compote over de kruimelbodem.

2

Het yoghurttaart mengsel

Doe de yoghurttaartmix en de bosvruchten yoghurt in een kom en klop het met de mixer op de hoogste stand in 3 minuten tot een luchtig mengsel.

Verdeel de helft van het yoghurttaart mengsel over de kruimelbodem en bedek dit met 6 plakken cake.

3

Verdeel de rest van het yoghurttaart mengsel over de plakken cake. Laat de bosbessen yoghurttaart circa 2,5 uur opstijven in de koelkast.

Voedingswaarden Voor het recept Bosbessen-Yoghurttaart

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 1130 kJ
270 kcal
682 kJ
163 kcal
Vet 14.49 g 8.78 g
Koolhydraten 27.20 g 16.49 g
Eiwit 6.55 g 3.97 g