Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.
Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

Aardbeien hartjestaart

Maak een aardbeien kwarktaart extra mooi door gehalveerde aardbeien in de rand te leggen.

ongeveer 10 - 12 taartpunten

Wat bakervaring gewenst 40 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Aardbeien hartjestaart

:

Mixer met garden
Springvorm Ø24 cm

Voor de taart:

1 pak Dr. Oetker Pakket voor Kwarktaart Aardbeien
50 g boter
1 doosje aardbeien
500 g magere kwark
400 ml water
250 ml slagroom
aardbeiensaus

Voor decoratie:

250 ml slagroom
30 g suiker
1 flesje Dr. Oetker Suikerhartjes

preparation

Bereiding

1

Voorbereiden

Vet de rand van de springvorm dun in met boter of gebruik Dr. Oetker Bakspray en bekleed de rand met een precies passende strook bakpapier. Klem de rand op de bodem (die ook met bakpapier is bekleed).

2

Maak de bodem

Bereid de kruimelbodem volgens de bereidingswijze op de verpakking. Halveer de aardbeien. Bestrijk, met een mes, het snijvlak van de aardbeien met wat aardbeiensaus en druk de halve aardbeien met het puntje naar boven tegen de rand van de springvorm aan.

3

Het aardbeien kwarktaart mengsel

Bereid de kwarktaartmix volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schenk of schep het kwarkmengsel in de springvorm en verdeel het gelijkmatig, zodat de aardbeien met kwarkmengsel worden bedekt. Zet de aardbeien kwarktaart minstens 3 uur in de koelkast.

4

Aardbeien kwarktaart versieren

Klop de slagroom met de suiker stijf en bestrijk de bovenkant van de aardbeien kwarktaart dik met slagroom. Bestrooi de aardbeien kwarktaart vlak voor het serveren met Dr. Oetker Suikerhartjes.

Voedingswaarden Voor het recept Aardbeien hartjestaart

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 1415 kJ
338 kcal
699 kJ
167 kcal
Vet 25.35 g 12.49 g
Koolhydraten 20.53 g 10.11 g
Eiwit 7.27 g 3.58 g