Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.
Baking Powder

Kwarktaart Limoncellosmaak

Dol op limoncello? Probeer dan Kwarktaart Limoncellosmaak! Verrassend fris van smaak, heerlijk luchtig en met de herkenbare limoncellosmaak. En helemaal fijn: de kwarktaart is eenvoudig en snel in de koelkast te bereiden.

Vervang 100 ml water door 100 ml limoncello voor een extra limoncello beleving. Kom in de Italiaanse sferen! Smelt boter in een pannetje en roer daar vervolgens de inhoud van het zakje bodemmix doorheen. Bedek de bodem van de springvorm, druk het goed aan met de bolle kant van een lepel en zet het 10 minuten in de koelkast. Voor de vulling doe je de slagroom, water (of vervang 100 ml water door 100 ml limoncello) en (magere) kwark in een beslagkom. Meng dit met een mixer tot een glad mengsel. Voeg de taartmix toe en klop het mengsel lekker luchtig. Giet het taartmengsel in de bakvorm en laat de taart ten minste 2,5 uur opstijven in de koelkast.

Eet smakelijk! 

 

 

Allergenen

Allergens for this product

Due to possible ingredient changes please always check allergen information on the packaging.

Voedingswaarde Kwarktaart Limoncellosmaak

Een portie is 1 portie = 128 gram
Per portie bereid product Per Serving %*
Energie 953 kJ
228 kcal
1.191 kJ
285 kcal
14 %
14 %
Vet 13 g
15 g
23 %
waarvan verzadigde vetzuren 7 g
8,7 g
44 %
Koolhydraten 22 g
28 g
11 %
waarvan suikers 14 g
18 g
19 %
Eiwit 6,1 g
5,6 g
15 %
Zout 0,25 g
0,32 g
5 %
* % = % Daily Value

Meer informatie over product

Inhoud: 420g