Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Baking Powder

Citroenrasp

Geef een vleugje frisheid aan al het gebak met Dr. Oetker Citroenrasp. Citroenrasp kun je gebruik in cakes, muffins, amandelspijs, boterkoek, vruchtenbrood of meng eens een paar theelepels door de vulling van de appeltaart, erg lekker! Staat er in een recept: voeg de rasp van een citroen toe? Dan kun je ook 2 eetlepels Citroenrasp toevoegen. Veel sneller en net zo lekker. Citroenrasp is verkrijgbaar in een handig afsluitbaar potje. Je kunt de citroenrasp na opening bewaren tot het einde van de houdbaarheidsdatum.

 

 

Allergenen

Due to possible ingredient changes please always check allergen information on the packaging

Voedingswaarde Citroenrasp

Per 100 g verpakkingsinhoud
Energie 1425 kJ
341 kcal
Vet 0 g
waarvan verzadigd vet 0 g
Carbohydrate 84 g
waarvan suikers 81 g
Eiwit 0 g
Zout 0 g

Meer informatie over product

Inhoud: 150g

 HANDIGE BAKTIPS

Voor bakkers vanaf de basis

Bekijk hier de handige baktips met ' lukt altijd garantie'.