Flag
20x Griezelige Halloween
Recepten
Gelegenheden

Gruwelijk lekkere Halloweenrecepten van Dr. Oetker

31 oktober... buiten is het donker en binnen is het angstaanjagend gezellig. Het is Halloween! Heksen, spoken, spinnen, uitgeholde pompoenen en monsters komen weer tevoorschijn. Bij een spannende Halloween horen natuurlijk ook gruwelijk smakelijke Halloweenrecepten. Hier zijn 20 enge recepten voor Halloween, die bovendien zeer eenvoudig te bereiden zijn! Kies uit onze favoriete recepten voor deze angstaanjagende avond. Van cupcakes met een intense blik, pompoenkoekjes, spookachtige Halloween-brownies tot gewoon een angstaanjagend smakelijke Halloween-laagjestaart. Bak mee als je durft...

20 resultaten

6 van 20 resultaten gezien

Halloween koekjes maken

Halloween koekjes zijn perfect voor jouw halloween feest en heel gemakkelijk om te maken. Bovendien zien de Halloween koekjes er angstaanjagend leuk uit. Of je nu een verkleedfeestje geeft voor je kinderen of een Halloween feest voor vrienden, deze koekjesrecepten vallen sowieso in de smaak!

Halloween cupcakes

Maak je Halloween-feesttafel extra spookachtig en zelfs gruwelijk met deze enge Halloween-cupcake-ideeën van Dr. Oetker. Voeg deze Halloweenc cupcake recepten toe aan je Halloween baksels voor het ultieme Halloween feest! Van Halloween cupcakes met spinnenwebben tot aan cupcakes met spookjes, een griezelig Halloween feest gaat zeker lukken met deze cupcake recepten.