Wij gebruiken cookies om deze site optimaal te laten werken. Graag vragen wij jouw akkoord om gebruik te blijven maken van cookies. Meer informatie.

Botercrème van Banketbakkersroom

Met deze romige botercrème kun je cupcakes of een taart decoreren. Geef je eigendraai aan de botercrème door naar eigen smaak te maken door ingrediënten toe te voegen

1 taart

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Botercrème van Banketbakkersroom

Botercreme basisrecept:

1 zakje Dr. Oetker Mix voor Banketbakkersroom
400 ml water
200 g roomboter (of gewone boter)
100 g basterdsuiker (witte)

Mengkom

Mixer met garden

Bereiding

Bereiding

1

Bereidingswijze:

Bereid de Mix voor Banketbakkersroom volgens de aanwijzingen op het zakje en laat het opstijven in de koelkast.
2
Klop de zachte boter op. Voeg de witte basterdsuiker toe en klop het lekker luchtig. Voeg in gedeeltes de banketbakkersoom toe en klop het op tot een luchtige gladde botercrème.