Botercrème van Banketbakkersroom

Met deze romige botercrème kun je cupcakes of een taart decoreren. Geef je eigendraai aan de botercrème door naar eigen smaak te maken door ingrediënten toe te voegen


Eenvoudig
20 Minuten
Botercrème van Banketbakkersroom
1

Bereidingswijze:

Bereid de Mix voor Banketbakkersroom volgens de aanwijzingen op het zakje en laat het opstijven in de koelkast.

2

Klop de zachte boter op. Voeg de witte basterdsuiker toe en klop het lekker luchtig. Voeg in gedeeltes de banketbakkersoom toe en klop het op tot een luchtige gladde botercrème.

Veel bakplezier met het Botercrème van Banketbakkersroom recept

Voedingswaarden Voor het recept Botercrème van Banketbakkersroom

  Per portie/stuk Per 100 g / ml
Energie 10158 kJ
2444 kcal
1209 kJ
291 kcal
Vet 172 g 20 g
Koolhydraten 215 g 26 g
Eiwit 11 g 1.3 g

Ingrediënten (1 taart )

Voor het recept Botercrème van Banketbakkersroom

Botercreme basisrecept:

Mixer met garden

Dr. Oetker producten

Klik voor meer informatie op het product

Youtube

Stap voor stap bakfilms

Wil je stap voor stap zien hoe je onze producten maakt? Bekijk de bakfilms op ons YouTube kanaal. bakfilms

Neues von Dr. Oetker

Workshops

Cupcake & Taart versieren!

We organiseren weer workshops door het hele land! meer

Nieuw: Mon Chou Stracciatella

Met een krokante chocoladebodem

Nieuw van Dr. Oetker. Mon Chou Stracciatella taart. Een heerlijke romige taart met stukjes chocolade op een krokante chocoladebodem. naar product

Ristorante Mare

Voor visliefhebbers

De vertrouwde Ristorante kwaliteit met nieuwe ingrediënten. Ristorante Mare: Salmone Spinaci, Salmone Tonno e Scampi en natuurlijk Scampi. meer