Verwarm de oven voor. Laat de pizza tijdens het voorverwarmen zonder folie op kamertemperatuur ontdooien.
Positie rooster : onder
Baktijd: 11-14 minuten
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte : 220°C
Temperatuur heteluchtoven: 200°C
Bak de pizza af en haal uit de oven.
Dep de tonijn droog en bestrijk rondom licht met een beetjes sojasaus (niet te veel, anders bakt het niet mooi).
Strooi de sesamzaadjes op een platbord en rol de tonijn erdoorheen, zodat alle kanten een mooie korst krijgen.
Verhit een koekenpan met een beetje olie op hoogvuur. Schroei de tonijn kort dicht, ongeveer 30 tot 45 seconden per kant, zodat er een krokante sesamkorst ontstaat terwijl de binnenkant rauw en mooi rood blijft. Snij in plakjes.
Verdeel de tonijn, slamelange, ui en wasabimayonaise over de pizza en garneer met sesamzaadjes.
Vergelijkbare recepten
Basis
Basis
Basis