Smelt 60 gram boter in een pannetje. Neem het pannetje van het vuur en roer de inhoud van het zakje kruimelbodemmix door de gesmolten boter. Verdeel de kruimelbodem gelijkmatig over 4 à 5 toetjesglazen en druk stevig aan met de bolle kant van een lepel.
Doe 300 ml water (handwarm, +/- 30°C), de kwark en de slagroom in een kom en meng dit met een mixer met garden op de laagste stand door elkaar. Gebruik voor het beste resultaat de kwark en de slagroom direct uit de koelkast.
Voeg de taartmix toe en meng het mengsel met de mixer op de laagste stand in 1 minuut tot een glad mengsel. Klop het daarna op de hoogste stand in 2½ minuut tot een luchtige massa. Schenk het taartmengsel over de bodem.
Verdeel dit mengsel over de glazen, bovenop de kruimelbodem. Zet de toetjes minimaal 2½ uur in de koelkast om op te stijven.
Verwarm de pistachepasta kort in de magnetron of au bain-marie tot deze wat vloeibaarder is. Je kunt eventueel ook een klein beetje warm water toevoegen en goed mengen om de pasta makkelijker te verdelen. Verdeel de pistachepasta over alle toetjes en maak ze af met wat fijngehakte pistachenootjes.
Vergelijkbare recepten
Toetjes
Toetjes
Toetjes