Mango kwarktaart met paaseitjes en passievrucht
Leg het bijgeleverde bakpapiertje over de bodem van de springvorm en zet hier de rand op vast.
Smelt de roomboter in een steelpannetje en voeg hier de bodemmix aan toe. Schep goed om tot het een plakkerig mengsel wordt en stort daarna de bodemmix in de springvorm. Druk goed aan met de achterkant van een lepel.
Doe het water, het mangosap en de kwarktaartmix Naturel in een kom en klop dit met een garde of elektrische mixer goed door elkaar.
Voeg de kwark en de slagroom toe en klop dit nogmaals door tot een egaal en dik mengsel.
Stort de Mango kwarktaartvulling in de springvorm, strijk glad met een spatel en zet de kwarktaart minimaal 2,5 uur in de koelkast om op te stijven.
Opstijftijd
150 min
Snijd de chocolade eieren over de lengte doormidden en verdeel deze langs de rand van de kwarktaart.
Schep de passievrucht over het midden van de taart en decoreer met de parels.
Vergelijkbare recepten