Kwarktaart zonder slagroom
10 - 12 taartpunten
Gemakkelijk
Maak een kwarktaart zonder slagroom: een lekkere en lichte kwarktaart.
Ingrediënten
Bereiding
Voor de taart
1 pak
Dr. Oetker Mix voor Kwarktaart Naturel (zonder bodem)
1 pak
lange vingers
300 ml
water
250 ml
vruchtensap
500 g
magere kwark
Extra nodig
Benodigdheden
Bakpapier
Springvorm Ø24 cm
Bereiding:
20 min
1
Kwarktaart zonder slagroom
Een kwarktaart zonder slagroom is lekker en licht. Je kunt in alle kwarktaarten de slagroom vervangen, als je het onderstaande recept volgt.
Opstijftijd
180 min
2
De lange vingers bodem
Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier. Leg de lange vingers op de bodem van de springvorm.
3
Kwarktaart zonder slagroom
Bereid de kwarktaart volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar vervang de slagroom door vruchtensap.
4
Schenk het mengsel van de kwarktaart voorzichtig op de bodem van lange vingers. Lange vingers zijn heel licht en kunnen anders gaan drijven.
5
Zet de kwarktaart in de koelkast en laat de lekkere en lichte kwarktaart drie uur opstijven.
Extra informatie
Een beetje meer informatie
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
Vergelijkbare recepten
Volg ons
Volg Dr. Oetker op social media