Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

Verwen Cheesecake met frambozensaus

Verwen Cheesecake met frambozensaus

12 porties

Wat bakervaring gewenst 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Verwen Cheesecake met frambozensaus

Bakgerei:

mixer met garden
lepel
spatel of plat mes (of botermes)

Voor de Cheesecake:

1 pak Dr. Oetker Verwen Cheesecake (met Frambozensaus)
kuipje MonChou Zacht & Luchtig
1 beker Crème fraîche 125 g
25 g margarine
2 eieren

preparation

Bereiding

1

Bereidingswijze

Plaats het rooster iets onder het midden van de oven en verwarm de oven voor. Druk de geperforeerde randen van de bakvorm naar beneden.

Elektrische oven: 150 °C

Heteluchtoven 130 °C

Opstijftijd: 120 minuten

2

Bodem bereiden

Smelt 25 gram boter in een pannetje. Neem het pannetje van het vuur en roer de inhoud van het zakje kruimelbodemmix door de gesmolten boter. Bedek de bodem van de bakvorm gelijkmatig met de kruimelbodemmix en druk dit stevig aan met de bolle kant van een lepel.

3

Cheesecake maken

Doe de MonChou Zacht & Luchtig (herkenbaar aan het kuipje) en de crème fraîche in een kom en klop dit met de mixer met garden op de laagste stand tot een glad mengsel (niet luchtig kloppen).

4

Voeg de eieren en de cheesecakemix toe en klop het mengsel met de mixer op de laagste stand in een halve minuut tot een glad mengsel (niet luchtig kloppen).

5

Verdeel het cheesecake-mengsel gelijkmatig over de bakvorm.

6

Saus toevoegen

Knip een bovenhoekje van het zakje saus en verdeel de saus in vier strepen over de breedte van het beslag.

7

Trek met een mes in de lengte vier strepen door de saus. Doe dit steeds in tegengestelde richting. Zo krijg je een leuk patroon.

8

Cheesecake bakken

Plaats de bakvorm op het rooster net onder het midden van de voorverwarmde oven.

9

Bak de cheesecake in ca. 50 minuten gaar. De cheesecake stijft tijdens koelen nog verder op. Als je de randen van de cheesecake iets gekleurd wilt hebben, laat de cheesecake dan maximaal 10 minuten langer bakken.

10

Laat de Cheesecake goed afkoelen en plaats deze daarna minimaal een 2 uur in de koelkast.

Voedingswaarden Voor het recept Verwen Cheesecake met frambozensaus

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 716 kJ
171 kcal
1524 kJ
364 kcal
Vet 10.49 g 22.33 g
Koolhydraten 15.02 g 31.95 g
Eiwit 4.09 g 8.71 g