Verwen Cheesecake met frambozensaus

Verwen Cheesecake met frambozensaus

12 porties

Wat bakervaring gewenst 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Verwen Cheesecake met frambozensaus

Bakgerei:

mixer met garden
lepel
spatel of plat mes (of botermes)

Voor de Cheesecake:

1 pak Dr. Oetker Verwen Cheesecake (met Frambozensaus)
kuipje MonChou Zacht & Luchtig
1 beker Crème fraîche 125 g
25 g margarine
2 eieren

preparation

Bereiding

1

Bereidingswijze

Plaats het rooster iets onder het midden van de oven en verwarm de oven voor. Druk de geperforeerde randen van de bakvorm naar beneden.

Elektrische oven: 150 °C

Heteluchtoven 130 °C

Opstijftijd: 120 Minuten

2

Bodem bereiden

Smelt 25 gram boter in een pannetje. Neem het pannetje van het vuur en roer de inhoud van het zakje kruimelbodemmix door de gesmolten boter. Bedek de bodem van de bakvorm gelijkmatig met de kruimelbodemmix en druk dit stevig aan met de bolle kant van een lepel.

3

Cheesecake maken

Doe de MonChou Zacht & Luchtig (herkenbaar aan het kuipje) en de crème fraîche in een kom en klop dit met de mixer met garden op de laagste stand tot een glad mengsel (niet luchtig kloppen).

4

Voeg de eieren en de cheesecakemix toe en klop het mengsel met de mixer op de laagste stand in een halve minuut tot een glad mengsel (niet luchtig kloppen).

5

Verdeel het cheesecake-mengsel gelijkmatig over de bakvorm.

6

Saus toevoegen

Knip een bovenhoekje van het zakje saus en verdeel de saus in vier strepen over de breedte van het beslag.

7

Trek met een mes in de lengte vier strepen door de saus. Doe dit steeds in tegengestelde richting. Zo krijg je een leuk patroon.

8

Cheesecake bakken

Plaats de bakvorm op het rooster net onder het midden van de voorverwarmde oven.

9

Bak de cheesecake in ca. 50 minuten gaar. De cheesecake stijft tijdens koelen nog verder op. Als je de randen van de cheesecake iets gekleurd wilt hebben, laat de cheesecake dan maximaal 10 minuten langer bakken.

10

Laat de Cheesecake goed afkoelen en plaats deze daarna minimaal een 2 uur in de koelkast.

Voedingswaarden Voor het recept Verwen Cheesecake met frambozensaus

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 716 kJ
171 kcal
1524 kJ
364 kcal
Vet 10.49 g 22.33 g
Koolhydraten 15.02 g 31.95 g
Eiwit 4.09 g 8.71 g
Cookies- en analytische instellingen

We zouden het fijn vinden als je ermee instemt dat wij en onze partners cookies en vergelijkbare technologieën mogen gebruiken om te begrijpen hoe je onze website gebruikt. Hierdoor kunnen wij je gebruikersgedrag beter begrijpen en onze website hierop afstemmen. Verder willen wij en onze partners deze gegevens gebruiken voor gepersonaliseerde content of aanbiedingen op hun platforms. Als je hiermee akkoord gaat, klik je op "Akkoord". Raadpleeg ons privacybeleid voor gedetailleerde informatie. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen en je toestemming intrekken.

Noodzakelijke Cookies

We hebben deze cookies en vergelijkbare technologieën nodig om de basisfuncties van onze website mogelijk te maken. Dit omvat bijvoorbeeld het opslaan van deze instellingen. Omdat deze cookies noodzakelijk zijn kunnen ze niet uitgeschakeld worden.

Altijd actief
Analytics en personalisatie

Daarnaast willen we graag meer weten over hoe je onze website gebruikt om deze voor jou en andere gebruikers te optimaliseren. Hiervoor gebruiken we cookies en vergelijkbare technologieën die het gebruikersgedrag in kaart brengen en zo helpen om ons aanbod voor jou te verbeteren.

Ja

no

(Re-) Marketing / gegevensuitwisseling met derden

Om ervoor te zorgen dat we onze marketingcampagnes kunnen afstemmen op jouw behoeften, verzamelen we hoe je op onze website komt en hoe je omgaat met onze advertenties. Dit helpt ons om niet alleen onze advertenties, maar ook onze inhoud nog beter voor jou te maken. Onze marketingpartners gebruiken deze informatie ook voor hun eigen doeleinden, bijv. om je account of profiel op hun platform te personaliseren.

Ja

no