Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Vanillesaus

Vanillesaus maken is heel eenvoudig met Dr. Oetker Custard.

1 portie

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Vanillesaus

:

Steelpannetje

Voor de vanillesaus:

12 g Dr. Oetker Custard
30 g suiker
400 ml melk

preparation

Bereiding

1

Roer eerst de suiker door de custard. Neem 3 eetlepels van de melk en roer dit door het custard/suiker mengsel.

2

Verwarm de resterende melk.

3

Voeg de aangemaakte custard al roerende toe aan de hete melk.

4

Breng het geheel al roerende aan de kook. Laat de vanillesaus nog circa drie minuten, onder af en toe roeren, zachtjes doorkoken.

Voedingswaarden Voor het recept Vanillesaus

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 1449kJ
346kcal
327kJ
78kcal
Vet 6.01g 1.36g
Koolhydraten 58.84g 13.31g
Eiwit 13.64g 3.09g