Flag

Vanillesaus

1 portie
Gemakkelijk
20
Maak zelf zijdezachte vanillesaus - een romige traktatie met de rijke smaak van vanille. Perfect voor desserts zoals pudding, gebak en fruitsalades
Klaar voor een culinair avontuur dat zowel eenvoudig als verrukkelijk is? Maak je klaar om indruk te maken met zelfgemaakte vanillesaus, gemaakt met de heerlijke custard van Koopmans! Het beste nieuws? Het is veel gemakkelijker dan je zou denken. Met Koopmans' custardmix als geheim wapen kun je b...
Extra informatie
Een beetje meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Picture - Hero image
Benodigdheden
Benodigdheden
Steelpannetje

Ingrediënten

Voor de vanillesaus
12 gKoopmans Custard
30 gsuiker
400 mlmelk

Gemaakt met:

Vanillesaus maken

1

Roer eerst de suiker door de custard. Neem 3 eetlepels van de melk en roer dit door het custard/suiker mengsel.

2

Verwarm de resterende melk.

3

Voeg de aangemaakte custard al roerende toe aan de hete melk.

4

Breng het geheel al roerende aan de kook. Laat de vanillesaus nog circa drie minuten, onder af en toe roeren, zachtjes doorkoken.