Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.
Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

Roomtaart met vers fruit

Heerlijke roomtaart met een luchtige cakebodem. Met daarop stukken verschillende soorten fruit verstopt in lekkere room.

1 taart

Wat bakervaring gewenst 60 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Roomtaart met vers fruit

Bakgerei:

springvorm 24 cm
spatel of plat mes

Voor de roomtaart:

1 pak Koopmans Fijne Cake mix
150 g boter of margarine
4 eieren
50 ml melk

Voor de vulling en decoratie:

aardbeiensaus
1 appel (groene)
1 perzik of nectarine
150 g aardbeien (kleine)
150 g blauwe bessen
1 zakje Dr. Oetker Vanillesuiker
1 el citroensap
1 zakje Dr. Oetker Mix voor Banketbakkersroom
400 ml volle melk

preparation

Bereiding

1

Zo maak je de roomtaart

Bak de cake volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar bak de cake in een springvorm in plaats van een cakevorm.

Elektrische oven: 180 °C

Heteluchtoven 160 °C

Baktijd: 30 - 35 minuten

2

Neem de cake uit de vorm en leg deze op een rooster. Bestrijk de warme cake met Aardbeiensaus. Laat de cake afkoelen en bestrijk nogmaals met Aardbeiensaus.

3

Maak de springvorm schoon. Snijd de appel en nectarine met schil in kleine blokjes. Houd 6 aardbeien en 50 g blauwe bessen apart. Snijd de rest van de aardbeien in vieren en meng ze met de rest van de blauwe bessen, de appel- en nectarineblokjes. Schep het fruit om met 1 zakje Vanillesuiker en het citroensap.

4

Bereid de banketbakkersroom volgens de aanwijzingen op de verpakking met melk in plaats van water. Leg de taart terug in de springvorm. Verdeel het fruit over de cakebodem.

5

Schep de Banketbakkersroom erop en strijk de bovenkant glad. Zet de roomtaart 2 uur in de koelkast. Leg bovenop een figuur van de rest van de aardbeien en blauwe bessen.

Voedingswaarden Voor het recept Roomtaart met vers fruit

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 17216 kJ
4112 kcal
875 kJ
209 kcal
Vet 240.90 g 12.23 g
Koolhydraten 394.31 g 20.02 g
Eiwit 78.26 g 3.97 g