Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Kwarktaart met aardbeienswirls en chocobodem

Aardbeiensaus en een knapperig laagje chocolade over de kruimelbodem. Verrassend lekker en in no-time gemaakt.

Ongeveer (minimum) 10 - 12 taartpunten

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Kwarktaart met aardbeienswirls en chocobodem

Voor de taart:

1 pak Dr. Oetker Pakket voor Kwarktaart Naturel
50 g margarine
1 zakje Dr. Oetker Glazuur Choco
300 ml water (koud)
500 g magere kwark
250 g slagroom
200 g aardbeiensaus

Springvorm 24 cm

Mixer met garden

Bereiding

Bereiding

1

De kruimelbodem maken:

Bereid de taartbodem volgens de aanwijzingen op de verpakking. Smelt het Chocoglazuur volgens de aanwijzingen op het zakje. Bestrijk de bodem gelijkmatig met glazuur en laat de glazuur hard worden.

2

Springvorm vullen met kwarktaart:

Volg de bereidingswijze voor 'taart bereiden' op de verpakking van de kwarktaart, maar gebruik 300 ml water. Schenk het taartmengsel op de bodem en strijk het glad.

3

Een mooie swirl maken:

Spuit drie of vier dikke ringen aardbeiensaus op de kwarktaart en trek er met een mes krullen door. Laat de kwarktaart twee uur opstijven in de koelkast.

Voedingswaarden Voor het recept Kwarktaart met aardbeienswirls en chocobodem

Per portie/stuk Per 100 g / ml
Energie 907kJ
217kcal
795kJ
190kcal
Vet 14g 12g
Koolhydraten 18g 16g
Eiwit 4.8g 4.2g