Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Hazelnootschuim

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Hazelnootschuim

:

Mengkom
Grote kom
Mixer met garden
Bakpapier
Spatel of plat mes

Voor hazelnootschuim:

150 ml eiwitten
350 g suiker
20 g maizena
100 g hazelnoten (gebroken)

preparation

Bereiding

1

Bereidingswijze Hazelnootschuim

Verwarm de oven voor. Verwarm eiwit en suiker in een mengkom. Dit doe je door de mengkom in een grotere kom met heet water tot 45 °C te zetten.

Elektrische oven: 150 °C

Heteluchtoven 130 °C

Baktijd: 45 - 50 Minuten

2

Klop de suiker met het eiwit met een mixer met garden op de hoogste stand tot een taaie en luchtige massa. Je moet de mengkom op de kop kunnen houden zonder dat het schuim eruit valt.

3

Vermeng maizena met gebroken hazelnoten en spatel dit door. Maak porties schuim op de met bakpapier belegde bakplaat en bestrooi dit met de gehakte hazelnoten. Bak het hazelnootschuim in de oven.

Voedingswaarden Voor het recept Hazelnootschuim

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 9228kJ
2204kcal
1486kJ
355kcal
Vet 0g 0g
Koolhydraten 379g 61g
Eiwit 0g 0g