Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Halloweentaart

In een handomdraai gemaakt: Halloween taart op basis van Kwarktaart.

12 taartpunten

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Halloweentaart

Bakgerei:

springvorm (26 cm)
mixer met garden

Voor de taart:

1 pak Dr. Oetker Pakket voor Kwarktaart Naturel
250 ml slagroom
500 g magere kwark
Dr. Oetker Regenboogfantasie
1 tube Chocoladesaus
400 ml sinaasappelsap

preparation

Bereiding

1

Bereidingswijze Halloweentaart

Bereid de kwarktaart volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar vervang het water door sinaasappelsap op kamertemperatuur.

2

Haal de taart vlak voor het serveren uit de koelkast. Maak van de chococrispies uit de regenboogfantasie een pompoengezicht op de taart. Maak het gezicht zo eng als je zelf wil! Teken met de chocoladesaus wat pompoenstrepen over de taart.

Voedingswaarden Voor het recept Halloweentaart

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 1030kJ
246kcal
682kJ
163kcal
Vet 12.34g 8.17g
Koolhydraten 26.90g 17.82g
Eiwit 6.46g 4.28g