Double Chocolade Pecan Caramel taart

Extra lekker verwen chocoladetaartje met karamel en pecannoten.

1 taart

Eenvoudig 40 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Double Chocolade Pecan Caramel taart

Voor het double chocolate taart:

1 pak Dr. Oetker Verwen Double Chocolate taart
75 g margarine
2 eieren
2 el water
200 ml slagroom

Voor de chocolade mousse vulling:

1 beker Chocolade Mousse

Voor de topping:

140 g Pecannoten
1 blikje gecondenseerde melk
zeezout

preparation

Bereiding

1

Doe het blikje gecondenseerde melk in een pan met water en zorg dat het blik onder water blijft. Kook het blik 2 ½ uur en je karamel is klaar. Laat het blik even afkoelen alvorens het te openen. Voeg nu wat zeezout toe en klaar is je salted caramel. Als de karamel wat dik is om te schenken, kun je hier wat water aan toevoegen.

2

Hoe maak je chocoladetaart

Verwarm de oven voor.

Elektrische oven: 150 °C

Heteluchtoven 130 °C

Baktijd: 30 - 35 Minuten

3

Bereid nu de chocoladetaartmix volgens de bereidingswijze op de verpakking.

4

Zet de bakvorm op de bakplaat en schenk het chocoladetaartbeslag in de vorm. Bak de dhocoladetaart in 30 tot 35 minuten in het midden van de oven gaar.

5

Zet de bakvorm op de bakplaat en schenk het chocoladetaartbeslag in de vorm. Bak de dhocoladetaart in 30 tot 35 minuten in het midden van de oven gaar.

6

Laat de chocoladetaart ongeveer 30 minuten afkoelen.

7

Snij nu de chocoladetaart door midden. Haal de lagen van elkaar af en besmeer de onderste helft met chocolade mouse. Leg nu de bovenste helft op de met chocolade mouse besmeerde helft.

8

Bereid de chocolade ganache volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de chocolade ganache een beetje afkoelen en blijf goed roeren. De ganache is goed wanneer deze wat dikker is.

9

Bestrijk de double chocolate taart met de ganache.

10

Verdeel vervolgens de pecan noten over de met ganache bestreken bovenkant en maak de chocolade taart vervolgens af met de salted caramel.

Voedingswaarden Voor het recept Double Chocolade Pecan Caramel taart

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 17421 kJ
4161 kcal
1306 kJ
312 kcal
Vet 347.65 g 26.06 g
Koolhydraten 179.74 g 13.47 g
Eiwit 74.56 g 5.59 g
Cookies- en analytische instellingen

We zouden het fijn vinden als je ermee instemt dat wij en onze partners cookies en vergelijkbare technologieën mogen gebruiken om te begrijpen hoe je onze website gebruikt. Hierdoor kunnen wij je gebruikersgedrag beter begrijpen en onze website hierop afstemmen. Verder willen wij en onze partners deze gegevens gebruiken voor gepersonaliseerde content of aanbiedingen op hun platforms. Als je hiermee akkoord gaat, klik je op "Akkoord". Raadpleeg ons privacybeleid voor gedetailleerde informatie. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen en je toestemming intrekken.

Noodzakelijke Cookies

We hebben deze cookies en vergelijkbare technologieën nodig om de basisfuncties van onze website mogelijk te maken. Dit omvat bijvoorbeeld het opslaan van deze instellingen. Omdat deze cookies noodzakelijk zijn kunnen ze niet uitgeschakeld worden.

Altijd actief
Analytics en personalisatie

Daarnaast willen we graag meer weten over hoe je onze website gebruikt om deze voor jou en andere gebruikers te optimaliseren. Hiervoor gebruiken we cookies en vergelijkbare technologieën die het gebruikersgedrag in kaart brengen en zo helpen om ons aanbod voor jou te verbeteren.

Ja

no

(Re-) Marketing / gegevensuitwisseling met derden

Om ervoor te zorgen dat we onze marketingcampagnes kunnen afstemmen op jouw behoeften, verzamelen we hoe je op onze website komt en hoe je omgaat met onze advertenties. Dit helpt ons om niet alleen onze advertenties, maar ook onze inhoud nog beter voor jou te maken. Onze marketingpartners gebruiken deze informatie ook voor hun eigen doeleinden, bijv. om je account of profiel op hun platform te personaliseren.

Ja

no