Flag

Brownie Bonbon met jamvulling

10 - 12 stuks
Gemiddeld
85
Maak je eigen vegan bonbons met brownie, huisgemaakte jam, pure chocolade en pindakaas!
Heerlijke brownie bonbons met zoete jamvulling.
Extra informatie
Een beetje meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de brownievulling
1 pakDr. Oetker Vegan Brownies Choco
50 gplantaardige margarine
100 mlwater
Voor de verse jam vulling
250 gframbozen (diepvries)
100 gfijne kristalsuiker
0,5 tlzout
Decoratie e.a.
6 elpindakaas
200 gpure chocolade
4 elgemengd gedroogd fruit
0,5 tlzeezout (grof)
Extra nodig
beslagkom
mixer met gardes
steelpan met passende kom voor au bain marie

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Vegan Brownies Choco
1

Voorbereiden

Verwarm de oven voor en vouw de brownievorm naar instructies op de verpakking.

Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C

Temperatuur heteluchtoven: 170 °C

2

Brownie bereiden

 Klop de margarine zacht. Voeg de browniemix en het water toe en meng op lage stand. Mix vervolgens 1 minuut op middelhoge snelheid tot een glad beslag. Verdeel het beslag gelijkmatig over de bakvorm.

3

Zet de bakvorm op het ovenrooster en bak de brownie in het midden van de oven gedurende 45 minuten.

Baktijd: 45 Minuten

4

Laat de brownie afkoelen.

5

Jamvulling bereiden

Verwarm de frambozen, kristalsuiker en zout in een steelpannetje tot jam. Roer regelmatig.

6

Browniebonbon maken

Snijd de brownie in twee dunnere plakken en vervolgens in blokjes. Dit vormt de basis voor je bonbonnetje.

7

Smeer de brownie blokjes in met pindakaas.

8

Smelt de chocolade au bain marie.

9

Verdeel de jam over de pindakaas en giet over de blokjes de chocolade. Laat opstijven in de koelkast gedurende 20 minuten.

Opstijftijd: 20 Minuten

10

Garneer met gevriesdroogd fruit en grof zeezout.