Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

Aardbeien met chocodip

Verse aardbeien gedecoreerd met heerlijke witte chocolade en suiker strooisel in leuke kleurtjes.

10 - 20 porties

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Aardbeien met chocodip

Keukengerei:

kommetje/bakje
penseel (dun)

Om de aardbeien te versieren:

schaaltje aardbeien
1 reep witte chocolade
Dr. Oetker Kleurstoffen
Strooidecoratie (b.v. suikerhartjes, parels, gekleurde hagel van Dr. Oetker)

preparation

Bereiding

1

Smelt de witte chocolade au bain-marie.

2

Bedenk welke kleuren je wilt maken en verdeel gesmolten chocolade over dat aantal bakjes. Let wel goed op de maat van de bakjes! De aardbei moet in ieder geval tot de helft kunnen worden gedipt.

3

Voeg enkele druppels kleurstof toe aan de gesmolten cholade en roer het goed door.

4

Doe de suikerdecoratie in losse bakjes en doop daarna de eerste aardbei in de chocolade.

5

Als de chocolade een beetje begint te drogen doop je de aardbei in één van de bakjes met de suikerdecoratie.

TIP!

Om losse pareltjes en hartjes er later op te plakken kun je met een penseeltje en wat warme chocolade de decoratie op de aardbeien plakken.

Voedingswaarden Voor het recept Aardbeien met chocodip

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 289 kJ
69 kcal
959 kJ
229 kcal
Vet 2.29 g 7.64 g
Koolhydraten 11.19 g 37.29 g
Eiwit 0.58 g 1.95 g