Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Baking Powder

Tradizionale Mozzarella e Pesto

Een echte Italiaanse klassieker! Dr. Oetker Tradizionale Mozzarella e Pesto is belegd met belegd met tomatensaus, heerlijke romige mozzarella, cocktailtomaatjes en een riante pesto van basilicum. Op onze kenmerkende Tradizionale bodem. Heerlijk luchtig van binnen en dun van buiten met een knapperige korst. Zo hoort een steenoven pizza te zijn.

 

 

1

Verwarm de oven voor: Elektrisch 220 graden, Hetelucht 200 graden, Gas stand 4-5.

2

Verwijder de folie.

3

Bak de diepgevroren pizza op een rooster in het midden van de voorverwarmde oven 12-14 minuten. 

Allergenen

Due to possible ingredient changes please always check allergen information on the packaging.

Voedingswaarde Tradizionale Mozzarella e Pesto

Een portie is 1 Pizza (= 370 g)
Per 100 g verpakkingsinhoud Per portie bereid product Per portion final product %*
Energie 979 kJ
233 kcal
979 kJ
233 kcal
3624 kJ
863 kcal
43 %
43 %
Vet 8.3 g
8.3 g
31 g
44 %
waarvan verzadigd vet 2.9 g
2.9 g
11 g
55 %
Koolhydraten 30 g
30 g
110 g
42 %
waarvan suikers 3.5 g
3.5 g
13 g
14 %
Eiwit 8.8 g
8.8 g
32 g
64 %
Zout 1.1 g
1.1 g
4.1 g
68 %
* % = % Daily Value

Meer informatie over product

Inhoud: 370g