Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.
Alle

Tradizionale (5 producten )

Tradizionale Mozzarella e Pesto
Tradizionale Salame Romano
Tradizionale Speciale
Tradizionale Spinaci e Ricotta
Tradizionale Quattro Formaggi

Zo hoort een steenoven pizza te zijn.

Niet voor niets is Italië de bakermat van de pizza. Italianen nemen graag de tijd in de keuken en daar denken wij precies zo over. Net als hen laten wij het deeg in alle rust rijzen. Deze lange rijstijd maakt de bodem nog luchtiger. Door de pizza daarna volgens de traditie direct op steen te bakken, ontstaat de enige echte Tradizionale bodem. Herkenbaar aan zijn dunne bodem met lichtbruine, bemeelde korst. Krokant van buiten en lekker luchtig van binnen. Kortom: de ideale basis voor een topping van bijvoorbeeld bladspinazie en romige ricotta: een hemelse pizza.