Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.
MonChoutaart met Kandijkoekjesbodem

MonChoutaart met Kandijkoekjesbodem

Met dit pakket maak je heel eenvoudig een MonChoutaart met een bodem van kandijkoekjes. MonChoutaart is een lekkere combinatie van romige MonChou met een brosse, zoete en kruidige bodem van kandijkoekjes.

In het pakket zit een kruimelbodem. Om deze te maken smelt je boter in een pannetje, daar meng je de kruimelbodem door en je kunt de springvorm vullen. Druk het aan met de bolle kant van een lepel en zet de springvorm even in de koelkast. 

Dan is het tijd voor de MonChoutaart zelf. Je neemt het zakje MonChoutaart mix en daar voeg je MonChou en verse slagroom aan toe. Even mixen en daarna de springvorm vullen. De MonChoutaart zet je in de koelkast. Na ongeveer twee uur is de MonChoutaart opgestijfd en kun je de taart serveren. Zo eenvoudig is het! Je maakt het echt helemaal af met een volle lepel kersenvlaaivulling. 

Kan sporen van melk, pinda’s, noten, ei en soja bevatten.

Voedingswaarde: MonChoutaart met Kandijkoekjesbodem

Een portie is: 80 gram
Per 100 g verpakkingsinhoud Per portie bereid product %*
Energie 1535kJ
369kcal
1228kJ
295kcal
15%
Vet 25g 20g 29%
waarvan verzadigd vet 15g 12g 60%
Koolhydraten 30g 24g 9%
waarvan suikers 19g 15g 17%
Eiwit 5.1g 4.1g 8%
Zout 0.24g 0.19g 3%
* Percentage van de dagelijkse voedingsrichtlijn voor een gemiddelde volwassene, gebaseerd op 8.400kJ / 2.000kcal per dag.

Meer informatie over product

Inhoud: 370g