Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Baking Powder

MonChoutaart

Maak een lekkere, romige MonChoutaart met het Pakket voor MonChou taart van Dr. Oetker. Een MonChoutaart maak je echt in een handomdraai. In het pakket zit een kruimelbodem. Om deze te maken smelt je boter in een pannetje, daar meng je de kruimelbodem door en je kunt de springvorm vullen. Druk het aan met de bolle kant van een lepel en zet de springvorm even in de koelkast. Dan is het tijd voor de MonChoutaart zelf. Je neemt het zakje MonChoutaart mix en daar voeg je MonChou en verse slagroom aan toe. Even mixen en daarna de springvorm vullen. De MonChoutaart zet je in de koelkast. Na ongeveer twee uur is de MonChoutaart opgestijfd en kun je de taart serveren. Zo eenvoudig is het! Je maakt het echt helemaal af met een volle lepel kersenvlaaivulling.

 

 

Ingrediënten MonChoutaart

Allergenen

Due to possible ingredient changes please always check allergen information on the packaging.

Voedingswaarde MonChoutaart

Een portie is: 1 portie = 80 g
Per 100 g verpakkingsinhoud PER SERVING: %*
Energie 1530kJ
365kcal
1225kJ
370kcal
15%
15%
Eiwit 5g
4g
8%
Carbohydrate 32g
26g
10%
waarvan suikers 21g
17g
19%
Vet 24g
19g
28%
waarvan verzadigd vet 14g
11g
55%
Natrium 0.35g
0.28g
5%

Meer informatie over product

Inhoud: 370g