Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Baking Powder

Mug Cake Chocolade

Dr. Oetker Mug Cake Chocolade is een heerlijke chocoladecake voor één persoon. Je maakt de Mug Cake in de magnetron. Dit gaat heel eenvoudig: 1. Je doet 5 eetlepels melk in een mok, roert de inhoud van het zakje Mug Cake Chocolade hier goed door. Zorg dat je een glad beslag hebt, en plaats de mok dan in de magnetron: - 600 W: 70 seconden - 700 W: 60 seconden - 800 W: 50 seconden. 2. Laat de Mug CakeKruidcake 2 minuten afkoelen en eet 'm direct uit de mok. De bovenstaande tijden zijn richtlijnen. Wil je jouw Mug Cake smeuïg en zacht hebben, doe deze dan iets korter in de magnetron, voor een wat steviger cakeje verwarm je 'm juist weer iets langer. Zo krijg je een Mug Cake met de structuur die jij lekker vindt!

 

 

Ingrediënten Mug Cake Chocolade

Allergenen

Due to possible ingredient changes please always check allergen information on the packaging.

Voedingswaarde Mug Cake Chocolade

Per 100 g verpakkingsinhoud PER SERVING: %*
Energie 998kJ
237kcal
1098kJ
260kcal
13%
13%
Vet 4.9g
5.4g
8%
waarvan verzadigd vet 2.6g
2.8g
14%
Carbohydrate 39g
43g
17%
waarvan suikers 30g
33g
37%
Eiwit 0g
0g
0%
Zout 0.48g
0.53g
9%

Meer informatie over product

Inhoud: 60g