Flag
Koningsdag
Recepten
Gelegenheden
Bakken voor Koningsdag!

De lekkerste koningsdagrecepten

Koningsdag is de dag vol oranjegekleurde feestelijkheden en tradities die we als Nederlanders maar al te graag samen vieren. Of je een oranje kwarktaart of koningsdag cupcakes maakt. Lekker eten en drinken op deze dag is niet weg te denken. Daarom zijn de oranje producten van Dr. Oetker onmisbaar voor Koningsdag: snel en gemakkelijk te bereiden, en altijd feestelijk!

⁠Met Dr. Oetker oranje producten maak je het feestje helemaal compleet. Versier heerlijke verse muffins met feestelijke oranje glazuur of maak een romige mango kwarktaart. Kortom, maak jouw Koningsdag helemaal af met de lekkerste oranje recepten!

Bakken met oranje

Sinaasappels en wortels kleuren jouw baksels nog meer oranje! Maak deze heerlijke carrotcake of ga voor Dr. Oetker Kwarktaart Sinaasappel voor een echte oranjetaart.

Steel de show met de mooiste en lekkerste oranje taarten! 

Of gebruik Dr. Oetker Glazuur Oranje voor het maken van tompoucen, oranjekoeken of gebruik ze voor op je zelfgemaakte koekjes. Erg leuk om samen met de kinderen te doen. Laat iedereen zijn/haar eigen koekjes kroon versieren!

Koningsdag producten